Ascension Feeder
Ascension Feeder Ascension Feeder Ascension Feeder Ascension Feeder Ascension Feeder
10% korting

Preston Ascension Feeder

Merk: Preston
Productcode: p0070029 (39052)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Feeder Hengels

Product specificaties

Merk Preston Innovations
Type Ascension Feeder
Handdeel Kurk Eva

Product omschrijving

Ascension is een familie hengels die zijn ontworpen om uit te blinken bij het vissen op natuurlijk water. Mooie scherpe acties die je de juiste werpactie geven die past bij elke hengellengte, terwijl je verbluffende visacties behoudt. Ascension zet Preston Innovations legendarische reputatie voor het produceren van hengels voort!

Internationale vissers Lee Kerry en Arnout Van De Stadt speelden een sleutelrol bij de ontwikkeling van de Ascension-serie. Ze eisten een hengelreeks die geschikt was voor het vissen op alle locaties in Europa en met hun hulp heeft Ascension dit geleverd.

De 3.2m en 3.4m hengels zijn prachtige hengels voor korte afstanden. Ze hebben zachte acties die perfect zijn voor het vissen op voorn, voorn en brasem op korte tot middellange afstand.Over Preston

Preston Innovations behoort tot de beste witvismerken in de hengelsportbranche en heeft dankzij haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten de harten van vele serieuze wedstrijdvissers voor zich gewonnen. Uit de vele innovatieve producten van Preston Innovations is duidelijk op te maken dat het bedrijf gepromoot wordt door een team enthousiaste en zeer bedreven witvissers. Vismania heeft hier een groot assortiment van de specialist in witvissen, Preston Innovations. Met een hoop zitkisten & accesoires, (vaste) hengels, netten, kleding, luggage, elastiek, klein materiaal en nog veel meer!

Onze site gebruikt cookies